Eşya Depolama
Kayseri Eşya Depolama Ücretleri

Eşyalarınızı depomuza teslim etmeden önce eşyanızı teslim edeceğiniz firmayı daha yakından tanımak o firma hakkında detaylı bilgiye sahip olmak istersiniz. Bu amaçla ön görüşme ya firmamız ofisine gelerek ya da firmamız yetkilisi sizin evinize gelerek birebir görüşme yapmak hem sizin hem de firmamızın birbirimiz hakkında kanaat sahibi olmamıza yarayacaktır. İlk görüşmeden sonra evinize gelen firmamız eksperi eşyalarınızı yerinde görerek evinizde ortalama kaç metreküp eşya olduğunu, eşyalarınızın kalitesine ve yoğunluğuna göre nasıl ve ne tür ambalaj malzemeleri kullanılarak kalıcı ambalaj yapılacağına karar verip, buna göre paketleme ve eşyalarınızın depomuza taşınması, aylık depolama masrafınızı ne kadar olacağı hakkında bilgilendirme yapılır. Sizde bu bilgiler ve firmamızın güvenirliğini de değerlendirerek eşyalarınızın firmamız deposunda depolanıp depolanamamasına kararınızı verirsiniz.

Kayseri eşya depolama ücretleri değişmektedir.Kimileri 1+1, 2+1, 3+1 kimileri parça eşyalarını depolamak ister biz de ücretsiz ekspertiz hizmetimiz ile eşyaları yerinde görüp ona göre fiyatlandırmak tayız.

Kayseri Eşya Depolama Ücretleri

Profesyonel Kayseri ev eşyası depolama ücretleri ev içinde bulunan eşyaların yoğunluğuna göre hesaplanır. Bu ücretlerin belirlenmesi için kesinlikle ücretsiz ekspertiz elemanı yerinde belirler. Eşyaların tamamen ambalajlanması firmamız elemanları tarafından yapılmaktadır. En uygun eşya depolama ücreti için firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

 

Kayseri eşya depolama nasıl olmalı

EŞYA DEPOLAMA SIRASINDA AŞAĞIDAKİ İŞLEMLER GERÇEKLEŞTİRİLİR 
1.Depolanacak bütün eşya ambalajlanır
2.Eşyanın sigortası yapılır
3.Depolama nakliyesi yapılır
4.Depo içinde eşya ambalajlı bir şekilde bırakılır

Kayseri de bulunan kendisine ait 450 m2 KAPALI depolama alanı ile depolama konusunda güvenilir ve uzmandır.

Eşyanın iyi saklanması, yangından korunması düzeneğine sahip tesis donanımı ve düzenek mevcuttur, Her türlü ürün için özeliklerine göre çağdaş koşularda depolama olanağına sahip
Depo hizmeti verilmektedir,
Emirhan Nakliyat, müşterilerine ihtiyaçlarını uygun artı değer yaratan Çözümler sunmaktadır,

DEPOLAMA İŞLEMİNİ SONLANDIRMAK İSTEDİĞİNİZDE

1.En az bir haftadan öncesinden haber veriyorsunuz
2.Eşyanızın nakliye. Si aynı ambalajla yapılır
3.Yeni evinizde ambalajlama sökülür
4.Gerekli montesi ve yerleştirilmesi yine kendi ekipmanlarımız tarafından yapılır